August 26, 2010

| bLaCk & wHitE cOntEst |


salam  dari  farhana fabulous

peraduan hitam putih.


mr hisyam 
>tQ sebab mengORGANIZE contest ni<


okeh. ni 2nd time ana join contest. next contest tak tau lagi nak join contest ape. mane tau kan bernaseb baek menang contest ni. sape tau kan? cube naseb je ni tau. okeh ana ditag oleh one of my blogger frens iaitu mis dulces yang baek hati. tanks dear!actually nak join contest ni ade syarat2 tau! tak cukup syarat tak bule join! kahkahkah


PhotobucketPertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...da join da contest ni before die expired!
PhotobucketHadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...wOw beshnye dapat duit raye! 
PhotobucketAnda hendaklah meng-Upload gmba hitam dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...opkos la owner picca mesti ade dalam picca tuh!
PhotobucketAnda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...done! i follow u!
PhotobucketBanner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...okeh! just cekidout kat side bar...kompem ade letak!
PhotobucketTag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..orang yang paling bertuah adelah cik diba!
PhotobucketPENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..hoyyeh! da siap join contest!


.so ni la gambar yang terbaek and memang da bOom la.
Photobucket

*credit to diz picca*
picca ni dicaptured time dekat kl central

| cik diba, sila jawab tag saye! if tak jawab takmo teman u shoppin lagik! hehe |
jom join beramai-ramai

babai


3 kiss(s):

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

gud luck! hehe.. asada pun mo join gak nti. ngee =P

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@ASaDa RyutaRo

tQ..wish u all the besh gak..:p

we said... [Reply to comment]

salam,
semoga berjaya, hehe.
blog walking.

 
Template by suckmylolly.com