August 20, 2010

| Jom Join Contest Shawlsphere!!! D: |


salam  dari  farhana fabulous




tergerak ati nak buat entry utk mengjoinkan diri kat contest 
.cik TAZ.
nak join contest ni kena ikut step die okeh.
nak tau klik la banner shomel kat atas tuh.


|my favourite shawl is...?|


picca kat bawah ni la satu2nye shawl yang aii suke pakai.
this shawl just a plain shawl. 1st time beli kat jamek.
tak minat pun nak pakai shawl tapi nak try. hehe.
so beli la satu. tengok orang lain pakai mcm shomel je kn.
lagipun kite kena la ikut perkembangan fesyen jugak kan?
nanti orang kata tak up-to-date. T___T
shawl ni agak keras sikit & senang dibentuk. bukan macam plain shawl yg lain.
aii pun taktau nak cari shawl yg mcm ni memang da takde kot.
sebab plain shawl yang skunk ni jenis yg lembik punye.
shawl ni bule dipakai dengan inner syria. 
senang cite ikut moOd la. nak pakai dengan inner bule taknak pakai pun bule.
wateva pun i like this shawl.
^_______^



shawl yang dipakai tanpa inner syria


shawl yang dipakai dengan inner syria
( inner syria tu bule tukar dengan kaler pape okeh. tak semestinye kaler cokelat tu )


|sebab ape aii suke pakai shawl ni...?|

okeh. plain shawl ni 1st time beli kat jamek time tu. bile kite pegang di agak keras sikit.
tak macam plain shawl yg skunk. material die lain sikit.
senang dibentuk terutama muke yg agak berisi macam owner picca di atas nih.
ingat muke mcm tu tak bule ke nak pakai shawl ke? hehe.
yg penting kena confident okeh!
sumtimes pakai shawl macam ni time pegi shoppin ke, hang out dgn member ke, & banyak lagi la.
haa lagi satu nampak muke tu matured sikit.
tadela orang kata muke macam budak 18 tahun. 
T_________T

hoyyeh!! da siap buat contest nih.
 jomla ramai2 join contest cik TAZ okeh.
nak info pegi tengok blog die yg shomel tuh.
sape2 pun bule join.

babai



2 kiss(s):

taz said... [Reply to comment]

thanx dear :) cantik ok u pakai shawl. >.<

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

welcome..rarely pakai shawl sebenanye...:p

 
Template by suckmylolly.com