August 31, 2010

| part 2 : jalan-jalan menghabiskan duit |


salam dari farhana fabulous

fuh. badan letih gile! al-maklumlah baru sampai rumah ku yang terchenta. bukan ape kaki ni terase sakit sangat sangat. lenguh lenguh pun ade. yela mane taknye 3 ari berturut turut jalan tak henti henti. macam nak patah kaki pun ade gak. tapi takpe la. kat rumah ni bule la rest puas puas. cuti 3 minggu tuh. sangat sangat la besh! so pade sape sape yang belum balek rumah lagi jangan jelesh dengan saye okeh! hehe.

entry ni sambungan daripada entry yang before this punye tau. cube keliks jalan jalan sini. tapi yang jalan jalan kali ni punye just pegi satu tempat jek iaitu Times Square. sebab kaki yang semalamnye tak hilang lagi lenguh so terpakse la pegi satu tempat jek. if tak lenguh, abes 1 keyell ni kot aii singgah. ala just jalan jalan cuci mate jek. biar mate tu segar & sihat sikit daripada memerap dalam bilik je kan?

kali ni punye jalan jalan aii pegi dengan my ex schoolmate merangkap my bestie. saje je kitorang ni cuci cuci mate yang da lame rabun & hampir tak nampak ni. jalan jalan dapat la clearkan mate dari habuk habuk bilik kan? terase tersangatla kotor bilik kitorang sampai berhabuk mate. kahkahkah. tapi yang malasnye bile jalan bulan pose asek tak larat memanjang. tak syiok kan? bile da penat mule la buat aktiviti sendiri. antarenye macam kat bawah ni.

buat senaman tangan & muka sebab kaki da lenguh. huhu.

dari satu kedai ke satu kedai kitorang singgah. niat cume nak window je kan. tapi ade yang berkenan di hati beli je la kan. if tak beli nanti termimpi mimpi. tu yang susa tuh. huhu. so, dalam pukul 5 la macam tuh kitorang pun reserve la tempat nak buke pose. macam la puase kan? poyo lebih!. nak reserve tempat makan pun berebut. sorang nak buke dekat secret recipe la sorang lagi nak bule dekat kenny rogers la. kenny rogers dapat undi paling banyak so kitorang pun decide buke dekat kenny rogers. hehe.

tempat pilihan
yummy!
penyamaran name (bukan name sebenar)
semangatnye budak atas ni makan ^____^
kena control sikit. hehe.

tapi yang paling besh dapat jumpe member kitorang dengan boyfren die. dating di bulan puase. if tak pegi times square memang la tak jumpe die. macam jejak kasih pun ade gak.
terase aii makin gemok pulaks!

okeh la. tu je cite pade malam ni. nanti nanti aii sambung lagi okeh. nak tido. penat!

babai

4 kiss(s):

syue said... [Reply to comment]

farhana bila nak belanja saya ni ^^.

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@syue

bile2 pun bule syue..:)

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

g kenny's xajak pn..bile kite nak dating?ni ajak2 btul ni..heh

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@haidi takeAfoto
uit nak dating ea? nak ajak dating kne la blanje macam tu. bule?

 
Template by suckmylolly.com