August 07, 2010

|Gals vs High Heels|


salam

baru mangon tito.
tapi nantok lagi.
ish. tak bule tito.
sebab arini aii nak dating dgn my dad.
may dad nak bawak jalan2.
wah..! sonoknyeee aii..!

okeh2. berbalik kite pade topik entry.
'GALS vs HIGH HEELS'
wah gitu! 
sangat la teruje untuk menulis entry ni.


high heels sangat la sinonim kan dengan gals. 
mane taknye nak nampak tinggi la kan.
so pakaila high heels yg 3 inci lebih punye. 
teringin nak pakai high heels tapi.....
haa tu la masalahnye..tak cakap lagi da tau da. cewah! 


|boipren a.k.a couple|
okeh. bagi gals yang mengalami masalah ketinggian boipren yang tak berape nak tinggi, sangat2 la besar ye problem ni. yela dalam ati ni teringin kan nak pakai high heels macam orang lain. sampai terliur tengok orang lain pakai. if da rase macam tu, pakai jela. tak payah nak tahan2 lagi. biala ape orang lain nak cakap. asalkan aku santek gitu! macam model kan. so0o gojes! if ade yang pandang lain macam je cakap la 'ape tengok2? ade hutang ke?' baru padan muke orang tu kan? haha.

|kurang confident|
ni pun same jugak. teringin jugak la nak pakai kan. tapi bile pakai macam tak kena je dengan aku. macam cacat je aku pakai. nanti mane la tau tengah jalan2 tibe2 aku tergolek ke kan? mesti ramai yang gelakkan aku. ish! tamo la pakai. aish. da tu teringin nak pakai tapi tade confident macam mane nak pakai? cube buang -ve thinking tuh. cube bayangkan kita kat atas stage berjalan macam model dengan pakai high heels. alaa berangan kejap tak salah kan. nak menaikkan semangat je. haha.

|nampak matured|
ade orang kate pakai high heels ni bule nampak matured. tade la nampak macam budak2 sangat. (ala. kalau da muke tue, tue gak kan?). haha. yela kau ni asek pakai seliper jamban je pegi mane2. cube la pakai kasut ke ape ke kan. ni tak. cube la ubah style tu. old skol sangat la kau ni. nah! amek kau! da orang kutuk2 macam tu barula nak pakai high heels. sekali pakai terbeliak mate diorang tengok kan. aweQ mane la yang cun sangat ni. baru diorang tau. penangan high heels..!

|tade fulus|
cube kite tengok kat kedai2 kasut. mestila kedai kasut. takkan la kedai tayar pulaks. haha. banyaknye kasut yang santek2. tapi harge pun opkos la santek kan? nak beli ke tak ni? tak beli nanti termimpi2. nak beli skunk tade duit. ala. fenin2. nak pinjam sape ek? anybody can help me? haish. kau ni pun satu la. duit bapak kau bagi patotnye buat beli makanan. biar kenyang. ni tak! makan kasut bule kenyang ke? pedas sungguh ayat! huh! tape la. tade duit, kumpul la duit dulu. tak lari tak kasut tu. nanti mesti ade yang da latest punye. cian die!

so ade masalah ade la solution die kan? yang penting sekali jangan sebab high heels kite jadi gile. ade ea orang macam tuh? aku maen cakap jek!
okeh!

the end. enjoy reading this entry!

babai

4 kiss(s):

lionteen said... [Reply to comment]

lionteen pky je..
bia la ape org nk ckp pun...
yg penting bergaye dpn bf..
hahahaah

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

yup..btol tu..i like!

miss miss said... [Reply to comment]

dulu suke jugak. maklum lah excited lg dengan heels sume2 tu kan. design memang cantik2 je. tapi... kdg2 tu bole wat sakit kaki jugak. tu yg x syok tu. huhu. klu x byk jln x pe lah. :P

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

memang2.i pun if nak pegi soping xlarat la nak pkai heels..skt kaki maa..

 
Template by suckmylolly.com